Van engineering tot service
Samen vinden wij de oplossing voor uw nood

Ontdek hier hoe wij samen met onze klanten nadenken over de beste oplossing voor jouw op maat gemaakt machine.

Analyse van het vraagstuk

Elk project begint met zeer aandachtig luisteren! Wat wordt er verwacht, wat moet de lijn of machine kunnen, zijn er problemen met de huidige installatie, wat is de oorzaak en wat zijn de verlangens? Bezoek bij de klant voor detailanalyse van zowel de processen als de te verwerken producten, is standaard procedure.

Uitwerken van de oplossing

Pas als alle parameters duidelijk zijn wordt door het team ingenieurs een oplossing en bijhorend voorstel uitgewerkt. Dit voorstel wordt voorgelegd en wordt verder aangepast indien bijkomende eisen gesteld worden. Eenmaal het voorstel is goedgekeurd worden de commerciƫle afspraken vastgelegd.

Engineering

De ingenieurs zetten het voorstel om in 3D detailtekeningen (Solid Edge). Dit geeft een perfect beeld van hoe het interne transportsysteem of de machine voor de voedingsindustrie er zal uitzien. Het laat toe om alle overgangen met bestaande of nieuw te integreren productiemachines te visualiseren.

Productie

Alle onderdelen van de transportbanden of machines worden in huis gemaakt. We beschikken daarvoor over een uitgebreid en modern machinepark. We kunnen draaien, frezen, plooien, lasersnijden en lassen. De oppervlakte van de onderdelen wordt afgewerkt in de glasparelstraalcabine of de Pure Finish cabine voor kwalitatieve afwerking.

Montage

De complete installatie wordt bij ons in een speciaal voorziene afzonderlijke assemblagehal opgebouwd. Hoogwaardige kwalitatieve specialistische componenten worden geĆÆntegreerd met de in-huis gemaakte onderdelen. De volledige lijn of machine wordt tot in de laatste details getest. Dit garandeert een vlekkeloze montage, opstart en werking bij de klant.

Dienst na verkoop

Onze robuuste transportsystemen of machines op maat vergen weinig onderhoud. Mocht er alsnog iets zijn, dan nemen we onze verantwoordelijkheid en lossen we dit op tot ieders tevredenheid.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Aarzel niet om met ons contact op te nemen & dan kijken we samen waar we elkaar kunnen helpen.