Welke stappen doorlopen
wij voor de machine op maat?

In de voedingsverwerkende industrie is elk intern transportsysteem of machine op maat verschillend. De aanpak om tot een unieke, slimme, renderende en efficiënte oplossing te komen is echter in grote lijnen steeds gelijklopend

Deze stappen samen doorlopen met ons?

Aarzel niet om een afspraak te maken. Een afspraak maken
1

Feasibility study

De eerste stap in het proces is steeds de grondige analyse van de vraag van de klant. Onze ervaren ingenieurs bedenken innovatieve ontwerpen die de haalbaarheid van het project aantonen. Dit ontwerp wordt tijdens het proces in detail aan de klant voorgelegd en besproken. Alle ontwerpen voldoen aan de laatste standaarden binnen de voedingsmiddelenindustrie wat betreft veiligheid, hygiëne en duurzaamheid.

Offerte

Na goedkeuring van het ontwerp wordt een offerte in detail uitgewerkt, met een beschrijving van de geïntegreerde componenten, de opbouw en de werking van de technische oplossing. Bij complexere machines of installaties worden de functionaliteiten duidelijk gemaakt aan de hand van tekeningen.

2
3

3D voorstelling oplossing

Bij de technische uitwerking, na goedkeuring van de offerte, worden 3D tekeningen gemaakt van de installatie. Hier wordt de volledige flow van de producten gevisualiseerd. De 3D tekeningen zijn ook cruciaal om de naadloze integratie te waarborgen wanneer de IntOCon transport oplossingen geïntegreerd worden in een layout met speciaal machines, zoals verpakkings-, of controlemachines.

Montage & opleiding van uw medewerkers

Na productie van de componenten worden alle machines of lijnen in een speciaal voorziene werkplaats gemonteerd en getest om de perfecte werking te garanderen. Pas daarna worden deze door ons service team geïnstalleerd en in bedrijf gesteld in de productie faciliteit bij de klant. Op dat moment wordt er een training gegeven over de opbouw, werking en bediening van de lijn of machine. Instructies naar reinigen en onderhoud maken deel uit van de opleiding.

4

Smart

Onze toegevoegde waarde voor u start bij een sterke engineering en relevante ervaring in gelijkaardige oplossingen. Lees hier getuigenissen van andere klanten daarover.
Onze ervaring

Customized

Voedselveiligheid en hygiënische duurzame oplossingen vragen oplossingen in roestvrij staal. We hebben dan ook een zeer uitgebreid gamma aan oplossingen die perfect fitten binnen uw productieproces.
Onze oplossingsgerichte aanpak

Food processing solutions

Een oplossing is maar een oplossing als ze meerwaarde biedt. We werken dan ook volgens een geijkt proces waarbij geen zaken over het hoofd gezien worden en u het meeste haalt uit uw investering.
Onze oplossingen in roestvrij staal

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Aarzel niet om met ons contact op te nemen & dan kijken we samen waar we elkaar kunnen helpen.