Snellere en meer gecontroleerde toevoer van chocoladerepen naar verpakkingsmachine

Had je graag een gesprek gewenst met ons?

Neem contact op met Intocon

Optimale afstand voor snel verpakken

Om het verpakken van chocolade repen te optimaliseren, werd een op maat gemaakte machine ontworpen waarbij de perfecte afstand gecreëerd wordt tussen de repen om de maximale capaciteit van de verpakkingsmachine te benutten. Door middel van verschillende transportbanden wordt initieel een scheiding tussen de repen voorzien. Deze worden perfect gealigneerd door aanpasbare zijgeleiders om dan terug dichter bij elkaar te komen net voor deze in de verpakkingsmachine worden toegevoerd.

Instelbaar voor variëteit van producten

Om de machine flexibel in te zetten op het volledige gamma van chocolade repen, vaak met verschillende afmetingen, worden de geleidingen zeer eenvoudig zonder gereedschap ingesteld tot in de kleinste precisie. Dit aan de hand van laser gegraveerde aanduidingen en instelposities.

Geen chocoladepoeder in de verpakkingen

Het volledige verpakkingsproces wordt bewaakt tot in de kleinste details. Om te verhinderen dat eventueel chocoladepoeder mee zou getransporteerd worden in de verpakkingen, is, net voor de verpakkingsmachine, een afblaasunit op de lijn voorzien.